Web Analytics Made Easy - Statcounter

- یکی از شگردهای مجرمان سایبری در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام راه‌اندازی فروشگاه‌های جعلی است، در این اقدام مجرم با انجام تبلیغات سعی در جلب توجه شهروندان نموده و پس از دریافت وجه از کاربران دیگر پاسخگوی آنان نخواهد بود.

به گزارش ایران آنلاین این فروشگاه‌های جعلی نشانه‌هایی دارند که با توجه به آنان می‌توانیم از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران سایبری جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


1) از آنجاییکه در صورت کلاهبرداری و عدم پاسخگویی از سوی فروشنده، کاربران اینستاگرام می‌توانند اعتراض خود را از طریق کامنت منتشر کنند. از این رو در فروشگاه‌های جعلی معمولا این امکان بسته شده است و یا اینکه تنها تعدادی اکانت محدود و بصورت تکراری و مشکوک در تمامی پست‌ها اقدام به درج نظر مثبت کرده‌اند.
2) فالورهای چند ده هزار نفری به هیچ عنوان نشان دهنده اعتبار صفحه اینستاگرامی نبوده چراکه این فالورها نیز می‌توانند خریداری شده و اکانت‌های واقعی نباشند از این رو در صورتی که تعداد لایک و مشاهده پست‌های یک صفحه فروشگاهی در اینستاگرام با تعداد مخاطبان آن تناسب نداشت می‌توان به آن مشکوک شد.
3) فروشگاه‌های جعلی معمولا آدرس و تلفن ثابتی نداشته و امکان مراجعه حضوری ندارند.

4) یکی از ترفندهای فروشگاه‌های جعلی برای جلب توجه مخاطب درج قیمت‌های پایین‌تر از معمول است از این رو در صورت مشاهده اینگونه تبلیغات در اینستاگرام فورا اعتماد نکنید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فروشگاه های جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟