Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار است که اینستاگرام درباره مقابله با فروش مجدد و هک اکانت‌های اینستاگرام علنا صحبت کرده است. تیم امنیتی این شرکت نگران است که گروه OGUsers و گروه‌های نظیر آن فعالتر شده و از تاکتیکهای تهدیدآمیز برای بدست آوردن آنچه که می‌خواهند، استفاه می‌کنند.

به گزارش برنا؛ اعضای گروه هکری OGUsers از فیس‌بوک – شرکت مادر اینستاگرام – نامه‌های هشدار دریافت کرده‌اند که با هماهنگی مقامات قانونی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه به خصوص دنبال به دست آوردن نام‌های کاربری خاص کمتر از پنج حرف مانند @h4ck بوده اند که برای فروش مجدد در بازار ثانویه اکانتهای اینستاگرام ارزشمند خواهند بود. فیس‌بوک برآورد کرده که گروه OGUsers که از سال ۲۰۱۷ مشغول فعالیت است، عامل چنین مبادلاتی به ارزش میلیون‌ها دلار است. این اکانت‌ها هر یک می‌تواند هزاران یا ده‌ها هزار دلار قیمت داشته باشد.

برای نخستین بار است که اینستاگرام درباره مقابله با فروش مجدد و هک اکانت‌های اینستاگرام علنا صحبت کرده است. تیم امنیتی این شرکت نگران است که گروه OGUsers و گروه‌های نظیر آن فعالتر شده و از تاکتیکهای تهدیدآمیز برای بدست آوردن آنچه که می‌خواهند، استفاه می‌کنند. فیس‌بوک با افشای این پروسه هک امیدوار است تمایل برای خرید این اکانت‌ها کمتر شود.

چنین اکانت‌هایی معمولا از طریق حملات فیشینگ به دست می آیند که در آنها هکرها ایمیلهایی را ارسال می کنند که مدعی هستند از طرف اینستاگرام ارسال شده اند و کلمه عبور یا تعویض سیم‌کارت را می‌خواهند تا بتوانند شماره تلفن فرد را به دست آورده و کنترل حسابشان را بدست بگیرند. اما اخیرا فیس‌بوک شاهد آزارهای آنلاین و آفلاین و همچنان اخاذی برای بدست آوردن اکانت‌های ارزشمند بوده است.

با تجاری شدن اکانت‌های اینستاگرام، آنهایی که فالوئرهای بالایی دارند، علامت تیک آبی گرفته‌اند یا نام کاربری محبوبی دارند بیشتر در معرض هک و فروش مجدد قرار گرفته‌اند. این شیوه برخلاف شرایط استفاده از سرویس اینستاگرام است اما ردگیری آن برای این شرکت دشوار است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اینستاگرام تلاش می‌کند اکانت‌های هک شده را به صاحب اصلی شان برگرداند اما از آنجا که هکرها ادعاهای متقاعد کننده‌ای درباره اکانت‌هایی که ندارند، مطرح می کنند، تشخیص صاحب واقعی اکانت دشوار است. این شرکت برای حمایت از اکانت‌هایی که بیشترین آسیب پذیری را دارند، برنامه "فیس‌بوک پروتکت" را به آنها عرضه می‌کند که تاکنون فقط برای مقامات دولتی قابل دسترس بود. این برنامه از کاربران می خواهد امنیت کلمه عبور قوی‌تری داشته باشند و تهدیدات را رصد می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینستاگرام حساب هکری فروش مجدد اکانت ها فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس

همسر ایرانی ژوزه مورایس استوری جدیدی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ ژوزه مورایس، سرمربی پرتغالی سپاهان چند روز قبل اعلام کرد که مسلمان شده است. او با شیدا مقصودلو، بازیگر ایرانی ازدواج کرده و حالا همسر ایرانی سرمربی سپاهان تصویری از خودش در اینستاگرام به اشتراک گذاشته است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟

دیگر خبرها

  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • یورش صدها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی در آخرین روز عید یهودی
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر
  • عکس| تازه‌ترین عکس بهرام رادان با ظاهری جدید
  • عکس| اقدام عجیب کاپیتان پرسپولیس در اینستاگرام/ عالیشاه همسرش را سانسور کرد
  • جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی